Onze ijskarretjes zijn geschikt om bij een dessertbuffet te plaatsen. Ze kunnen dienen voor tuinfeestjes, babyborrels, enz. Door de compacte vorm zijn ze geschikt voor allerlei feestjes.

Er kunnen tot 400 bollen ijs in de handijskar (max 2 smaken). De handijskar is makkelijk zelf af te halen en terug te brengen, het transport gebeurt op een compacte, speciaal voor dit ijswagentje gebouwde aanhangwagen die achter elke auto kan hangen. De handijskar hoeft geen externe nutsvoorzieningen.
De vaste huurprijs voor deze handijskar is 50€ voor een huurtermijn van max 24hr.

Naast de handijskar hebben we een compact schepijsmeubel waarvoor wel stroom (220V) moet worden voorzien. Omdat ervaring ons leert dat transport een delicate zaak is wordt het toestel enkel door ons geleverd en terug opgehaald. Waarvoor eveneens een transport-, verhuurprijs gerekend wordt van 50€. Er kunnen tot 300 bollen ijs in dit toestel.

Bepaal gewoon het aantal bollen dat je wil serveren, op een horentje, in een bakje, … of zelf coupes maken. Wij zorgen voor de rest.
Resten onverpakt ijs worden nooit terug genomen!

Voor je eetfestijn, mosselfeest, traktatie, schoolfeest, …

Voor alles hebben we wel een gepast uitleentoestel, van een kleinere diepvriezer die geschikt is voor het bewaren en het serveren van schepijs tot grotere toestellen, allen ingesteld op de voor schepijs gepaste temperaturen.

Bestel bij ons uw ijs en wij bekijken hoe we dat oplossen voor een eerlijke prijs.

De diepvries op deze loopwagen (temp van -20 tot -25°) is geschikt voor het bewaren van diepvriesproducten zoals stuksijsjes, …, lolly’s, cornetto, Magnum, … Deze toestellen kunnen door hun specifieke bouw makkelijk een 5 tal uur zonder stroom en zijn daarom dus bijzonder geschikt voor evenementen.
De meegeleverde parasol zorgt ervoor dat het geheel opvalt en dat zorgt dan op zich voor een verhoogde omzet op uw evenement.
Deze toestellen worden door ons ter beschikking gesteld zonder meerprijs ter ondersteuning van uw evenement.
We bieden een ruim assortiment van diepvriesijsjes aan waardoor je zelf het aanbod en de bijhorende verkoopprijs van elk ijsje op je evenement kan bepalen.
Wanneer je zelf deze toestellen ophaalt en terugbrengt, wordt er een extra korting van 10% op de totale afname toegestaan.

 

Onze tripporteur is geschikt voor grotere evenementen. Kan tot 1000 bollen ijs bevatten. Door het gebruik van koelelementen is er geen stroomvoorziening nodig en kan het shepijs toch makkelijk een 6 tal uur bewaard worden.
De tripporteur wordt door zijn ruimere omvang door ons geleverd en opgehaald.
Kosten voor gebruik en levering van deze worden in overleg bepaald, ze zijn afhankelijk van de afgenomen hoeveelheid ijs.
Resten onverpakt ijs worden nooit terug genomen!

Een echte ijskar huren zonder bediening is niet meer mogelijk

Wat wel kan is:
De ijskar laten langskomen op je feestje, of je evenement.
Een ijskar die langskomt op je bedrijf, … als traktatie.
Een ijskar die langskomt op je tuinfeest, BBQ, communie of lentefeest, je trouwfeest, …

Is steeds mogelijk, maar … niet op maandag en vrijdag.
Is er een ijskar in de buurt op het uur dat je zou willen dat ze langs komt?

Is er geen ijskar in de buurt op het uur dat je zou willen dat ze langs komt?

We nemen je vraag in beraad, en bekijken de haalbaarheid in onze planning. We vragen hiervoor een week bedenktijd.

Een evenement

Contacteer ons, wij bekijken de haalbaarheid en hoe we jullie best kunnen ondersteunen.